FREE BIRD

Hei!

Jenta bak bloggen "FREE BIRD" er meg, Silje Andrea Holm, ei 22 år ung barnslig jente, som for tiden bor i bartebyen Trondheim. Jeg er født og oppvokst i Brønnøysund, men flytta derfra da jeg var 15 år, for å være sammen med mitt livs store kjærlighet, Supermann. Sammen har vi ei jente på snart 4 år, stjerna mi, Martine. Vi bor ikke sammen for øyeblikket, men vi prøver å være en lykkelig familie som treffer hverandre så ofte vi kan.
Everything. 

I Trondheim gjør jeg et forsøk på å skaffe meg studiekompetanse, slik at jeg kanskje kan studere noe kult i framtida. Jeg surrer litt på området "hva jeg skal bli når jeg blir stor", men som regel har jeg surret mest rundt de kreative mulighetene, som feks. journalistikk. Jeg har også vurdert å bli make-up artist eller kanskje til og med frisør. Jeg jobber som ekstrahjelp hos Wagner på City Lade, sammen med en drøss andre fantastiske jenter, og trives veldig med det. Stikk innom da!

Jeg bruker fritida mi på meg selv, venner, familie, musikk, min MacBook Pro, og Wii'en min. Jeg digger TV-serier som Prison Break, Gossip Girl, House, Grey's Anatomy, Glee og True Blood. Som dere ser er smaken min helt normal og veldig ensporet. Hea... 
Det samme gjelder musikksmaken, which goes a little something like this; Blood Command, Florence & the Machine, Knudsen og Ludvigsen, Honningbarna, Skrillex, og In Flames. Jeg elsker å gå på konserter, og hater øreplugger like mye som øresus. What to choose?

Jeg er ei livsglad, positiv og optimistisk jente, som elsker mer enn noe annet å smile,
 og å bli smilt tilbake til.
:-)


Jeg er også mer enn middels opptatt av å være meg selv, og å la andre være seg selv.Lurer du på noen flere rare ting om meg, er du velkommen til å sende meg en mail;

siljeholm.90@gmail.com


Ingen kommentarer: